Marmorni drobljenec Bianco Zandobbio


Marmorni drobljenec je priznan material s katerim že dolgo spreminjamo videz vrta ali pokrajine.


Oglejte si granulacije, ki so na voljo
 

Dimenzije


External link opens in new tab or window

 O drobljencu
Na voljo je v različnih granulacijah in pakiranjih:

Bianco Zandobbio

0-1,2mm

Bianco
Zandobbio
1,8-3mm

Bianco Zandobbio
3-5mm

Bianco Zandobbio
5-8mm

 Bianco Zandobbio

8-12mm

Bianco Zandobbio

12-16mm

Bianco

Zandobbio

16-22mm

Bianco
Zandobbio
22-30mm

Bianco
Zandobbio
30-50mm

Bianco
Zandobbio
50-70mm


Uporaba marmornih drobljencev:


Marmorni pesek je zelo vsestranski produkt in se uporablja za vrsto različnih aplikacij na vrtu.


Nekatere najpogostejše uporabe so:


  • Dovozne in sprehajalne poti iz marmornega peska –  Ker se ga drobi v majhne granulacije, je po njem enostavno hoditi in voziti. Pri uporabi za take poti priporočamo uporabo gramozne stabilizacije (satovje, v katerega nasujemo pesek, da ostane na mestu, se ne poznajo kolesnice in se še lažje hodi po njem.
  • Substitut za travo – Če iščete alternativo za travo ali pa se vam na senčnih delih vanjo vrašča mah. Preprosto se odločite za drugo teksturo in tam nasujete marmorni drobljenec ali pa od vaših rastlinah ali cvetličnih gredicah. Marmorne drobljence je v takih aplikacija dobro zagraditi z ALU in PVC robnikih.
  • Vrtnarjenje – Drobljenec je odlična zamenjava izdelkov za mulčenje, saj zagotavlja enake učinke kot mulč le, da je tekskturno in vizualno bolj prijetno za oko. Poleg tega ohranjo zdravo zemljo saj ostaja prijetno vlažna in nase ne vabi žuželk ali drugih škodljivcev.
  • Nagrobni pesek – Marmorni drobljenec je že vrsto let uveljavljen kot dekor za grobove naših ljubljenih.
  • Industrijske aplikacije – Uporablja se ga tudi kot pesek za teraco tlake, različne elemente iz brušenega betona ali pa kot Venecijanski tlak. Pri teracu pride do izraza predvsem njegova barvna paleta, saj z njo ustvarjamo pisan in zanimiv, vzdržljiv pod.

  • Kamen za gabione – Marmorni drobljenec je na voljo tudi v večjih granulacijah 50-70 ali 70-120, ki so kot nalašč za polnilo panelnih ograj.
  • Apliciranje v vodnih okoljih – Če imate doma vodnjak, ribnik ali potok boste ugotovili, da marmorni drobljenci igrajo enako pomembno vlogo tako na suhem kot v vodi.